29.05.2013

"Back to childhood" Party!

The Vintage Pub presents
“Back to childhood” – petrecerea copilariei tale!


            Cu ocazia zielei de 1 Iunie, Vintage Pub iti readuce cei mai frumosi ani ai copilariei intr-un  party dedicat tuturor celor care vor sa se simta din nou copii!
“Back to childhood - Circus and Fairytale Party” este conceptul prin care vrem sa retraim cele mai frumoase momente ale copilariei, in care vom asculta cele mai tari hituri ale anilor '80, '90 alaturi de Mc Coco si invitatul nostru special, Drum Master CHI PAH. Dam liber la distractie joi, 30 iunie, incepand cu ora 23:00!
            Cheama-ti toti prietenii si fii gata pentru a celebra distractia copilariei tale!
Accesul se face pe baza permisului de distractie iar rezervarile in limita locurilor disponibile. Indrazneste sa fii din nou copil iar noi te vam rasplati cu micile bucurii ale copilariei: artificii, confetti, baloane, briose, acadele, clowni, personaje din povesti, muzica pe care o fredonam in copilarie sau adolescenta.
            Surpriza serii: inainte de petrecere Lidia Sweets va va dezvalui secretele celor mai chic and fashionable cupcakes-uri in cadrul workshopului “Decorate and taste sweet cupcakes” Participantii vor incerca sa decoreze minunatele briose cu ajutorul specialistilor iar cel mai chic cupcake va fi premiat de catre sponsorii evenimentului. 
Parola: Dare to be a child again!
Dresscode: Be more childish than you think you are!
Special guest: Drum Master CHI PAH
Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la nr de telefon  0743. 797. 173 sau la adresa de mail contact.bucuresti@thevintagepub.ro. Informatii pe www.thevintagepub.ro sau pe adresa de facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu