13.05.2013

Bow Tie & Cocktail Party - Lansare Colectie Papioane Summer Cocktail by ShOOka Design



Bow Tie & Cocktail Party
** For urban culture and the joy to wear it! **

             Finnish Cocktail & Club si ShOOka Design va invita marti, ora 22:00, la petrecerea urban chic, in care veti descoperi cele mai excentrice si diferite papioane! O petrecere plina de culoare si nonconformism, precedata de prezentarea colectiei “Summer Cocktail Colection” - o colectie de papioane vesele, inspirate din stiluri clasice dar si urban.
         Finnish Cocktail & Club in parteneriat cu blogul de fashion Bucharest Style, relanseaza cultura urbana in special fashion street si da posibilitatea tinerilor designeri sa isi lanseze propriile creatii intr- o atmosfera de cocktail, in care se regasesc mai multe stiluri: urban outfit, clubbing outfit si sustine modul in care sunt percepute aceste stiluri si adoptate de publicul tanar.
Papioanele ShOOka Design sunt inspirate din moda contemporana dar si din elemente ale culturii orientale, cea ce le face speciale.

Dress Code: BE CHIC, WEAR A BOW TIE!

Parteneri Media: buchareststyle.ro, Radio Zu, Music Channel, 121.ro, port.ro, calendarevenimente.ro. Sponsorii evenimentului: Hugo Boss, Gucci, L'Oreal, Madame Lucie, Shooka Design, Body Art Wellness Club, Posh Beauty Retreat, Plus Foto Grup.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu